Slechte avond

Het is een vroege ochtend. Ik klim vermoeid mijn bed uit. Ik kijk op de wekker en zie dat het zes uur is. Het is veel te vroeg voor mij. Ik ga naar de keuken om daar een kop koffie te pakken. Ik kijk op mijn telefoon of ik nog enige belangrijke berichten heb gekregen. Maar nee ik had niks bijzonders ontvangen. Alleen van de baas dat ik vandaag het een en ander moet regelen. Maar daar ligt hij me over in op werk. Ik kleed me aan en maak een ontbijtje voor mezelf. Daarna stap ik in mijn auto en ga ik snel naar werk. Op werk pakte ik nog een kop koffie om wakker te blijven. Ik heb namelijk een beetje slecht geslapen.

Extra klusje

Op werk kreeg ik een klusje van mijn baas. Ik moest voor een andere partij een auto regelen. Of eigenlijk een bestelbus. Om precies te zijn zochten ze een Camionette occasion. Ze hadden natuurlijk een budget dus ging ik opzoek naar de bestelbus die ze zochten. Daarom ging ik kijken op trucksnl. Hier kan je voordelig veel soorten trucks kopen. En aangezien er een budget aan zat kwam die site goed van pas.

Op zoek naar een camionette

Op de site zocht ik naar camionette occasion. Ik kreeg al veel hits online. Ik zag al snel de perfecte bestelwagen. Het was een voordelige prijs. Het handige van de site is dat je kan filteren op alles wat je nodig hebt. Ik kan filteren op prijs, merk, land en nog en hele hoop. Bij de perfecte bestelbus stond ook alle informatie. Zoals de eigenschappen, algemene informatie, extra informatie en contact gegevens. Ook staan er veel foto’s van de bus. Zo wist ik of er een krasje op zou zitten of niet.

Perfect of niet?

Nu moest ik het alleen nog maar voorstellen aan de andere partij. Het was binnen hun budget en het was een mooie bus. Prefect intact en een goede uitstraling. Ik legde het voorstel neer en zij konden het even doorlezen. Zij bekeken het voorstel en vonden het een prachtige bus. Precies wat ze zochten. Ze stelde me verschillende vragen. Ze vroegen zich af waar ik deze bus had gevonden. Ik vertelde over de handige site en hoe makkelijk je kon vinden wat je zocht. Ze vonden de bus perfect dus ik zorgde ervoor dat het allemaal geregeld zou worden. Op deze manier hoefde zij dit niet te doen en hadden zij hun handen vrij voor andere dingen.