Met een isoleerfles blijft jouw drankje koud

Ben je altijd onderweg en druk? Dan wil je natuurlijk af en toe een momentje nemen om af te koelen. Met een isoleerfles kun je altijd genieten van ijskoud water op de fiets of lekker koel bruiswater in de trein, want een isoleerfles is uitermate geschikt om jouw favoriete drankje ijskoud te houden. Jouw favoriete drankje blijft ongetwijfeld lange tijd koud in de van vacuüm roestvrij staal gemaakte isoleerfles. De opening van de fles is meestal zo groot dat je gemakkelijk ijsklontjes kunt toevoegen. Je kunt dus extra ijskoud genieten van jouw favoriete drankje. Een isoleerfles is op heel veel momenten ideaal. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een fles met ijskoud water tijdens een lange vergadering of een boswandeling.

De voordelen van een isoleerfles

Ben je gek op koude dranken en wil je je ijskoude drankje graag meenemen? Dan is het kopen van een navulbare isoleerfles het overwegen waard? Jouw koude drank blijft in die fles, zoals al eerder opgemerkt, echt lang koud. Bovendien is die fles gegarandeerd lekvrij. Ook blijft de buitenkant van zo'n fles absoluut koel en droog. Natuurlijk is die fles, die verkrijgbaar is in diverse hippe kleuren, BPA-vrij.

Nooit meer zonder drinken met een navulbare drinkfles

Natuurlijk wil je nooit zonder drinken zitten. Met een navulbare drinkfles zit je nooit meer zonder drinken. Je moet die drinkfles dan natuurlijk wel regelmatig bijvullen. Die fles is tegenwoordig meer dan alleen een drinkfles, want die fles zegt ook iets over je levensstijl. Die fles is dus een stijlicoon. Ook is die herbruikbare fles een uitstekend duurzaam alternatief voor de vele plastic wegwerpflesjes. Door een jaar lang een herbruikbare fles te gebruiken, kun je maar liefst ruim 165 plastic wegwerpflessen besparen. Bovendien is deze navulbare fles ook nog eens extra hip. De fles is verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen. Er zijn ook drinkflessen die voorzien zijn van een handig lusje, zodat je die fles makkelijk mee kunt nemen onderweg. 

Met een navulbare drinkfles drink je altijd voldoende

Jouw drinkfles is niet alleen stoer, stijlvol, strak vormgegeven, robuust, hip of gewoon heel mooi. Het is ook een prima stok achter de deur. Dankzij die fles drink je voldoende gedurende de dag. Je neemt de fles immers altijd mee. Zie je de fles staan? Dan denk je eraan om wat te drinken. Kinderen vinden het vaak lastiger om voldoende te drinken. Ook voor die kinderen is een navulbare drinkfles ongetwijfeld een prima stok achter de deur.