Kies voor gemak en bestel traiteur aan huis

De transitie van offline naar online is in volle gang, wat betekent dat we steeds meer en meer online zullen kopen in plaats van in de fysieke winkels. Niet alleen nieuwe kleding ligt de dag na het bestellen op je deurmat, tegenwoordig vind je werkelijk alles online. Veel ondernemers met een fysieke winkel hebben hun aanbod ook online gezet om meer mensen te trekken, of zijn zelfs overgestapt op een online-only winkel. De afgelopen twee jaar hebben zij de fysieke winkel af en aan moeten sluiten en met aangepaste openingstijden moeten werken, wat het er niet aantrekkelijker op heeft gemaakt om de fysieke winkel te houden. Hoewel het online shoppen al voor de pandemie een sterke groei doormaakte, is het de afgelopen periode explosief gegroeid. Het starten van een webwinkel is laagdrempelig, iedereen kan dit doen. Daarom komt er steeds meer concurrentie op de online markt, al bepaalt een relatief klein deel daarvan de markt. Naast bekende producten als kleding en schoenen, kun je tegenwoordig ook zeer eenvoudig gezonde maaltijden aan huis bestellen.

Hoe werkt het?

Je kent het wel, je komt ’s avonds laat thuis uit je werk met een knorrende buik en staat teleurgesteld voor een vrijwel lege koelkast. Je hebt geen avondeten in huis en kunt weer op pad naar de supermarkt. Met honger naar de supermarkt blijkt weer geen goed idee, want eenmaal bij de kassa zie je weinig gezonde dingen op de band liggen. Dat is verleden tijd met traiteur aan huis maaltijden. Je kunt tegenwoordig namelijk online een scala aan lekkere gerechten kiezen die je snel uit de diepvries kunt halen en kunt opwarmen. Bij Delimeal koop je gerechten met kwalitatieve, lokale ingrediënten die vriesvers worden bezorgd. Zo kun je ze makkelijk een tijdje bewaren in de diepvries. De gerechten worden bereid door professionele chefs in de grootkeuken. Na het bereiden worden de maaltijden afgekoeld in een spiraalvriezer, waardoor de smaak, kleur en voedingsstoffen goed worden bewaard. De maaltijden zijn voor iedereen geschikt. Niet alleen hardwerkende starters zijn hiermee geholpen, maar ook maaltijden aan huis voor ouderen zijn ideaal.

Wat kun je bestellen?

Er zijn veel verschillende maaltijden te bestellen. Voor de dagelijkse kost kun je denken aan maaltijden met vlees, vis of kip, zoals rundstoofschotel met rode kool puree, kip kerriesaus met rijst of een vispannetje met boontjes. Ook is er een groot aanbod vegetarische gerechten, soepen en dieetmaaltijden voor wanneer je bijvoorbeeld zoutarm of vetarm eet. Natuurlijk is er altijd ruimte voor een dessert na de maaltijd, dus ook is het mogelijk om verschillende soorten ijs en mousse te bestellen. Zo heb je geen zorgen meer wanneer je vergeten bent boodschappen te doen, maar kun je iedere dag genieten van een overheerlijke maaltijd.