Lekker shoppen voor kantoorartikelen!

Begin volgend jaar ga ik verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Daar komt nogal wat bij kijken. Nieuwe vloeren, alle muren moeten geschilderd, de nieuwe keuken moet worden geplaatst én… ik ga mijn nieuwe kantoor inrichten. Omdat ik vanuit huis werk, is het wel belangrijk dat ik dat op de juiste manier doe. Het elektrische hoog-laagbureau dat ik heb en mijn bureaustoel gaan natuurlijk mee, maar de rest moet ik allemaal opnieuw inrichten. En dus mag ik ook op zoek naar nieuwe kantoorartikelen. Eens in de zoveel tijd zijn die gewoon aan vervanging toe en dit is wel het uitgelezen moment daarvoor. Je snapt wel dat verhuizen, plannen en klussen veel tijd kost. Daarom bestel ik mijn kantoorartikelen gewoon online.

Wat heb je nodig om te kunnen werken?

Het is natuurlijk heel verleidelijk om alle kantoorartikelen uit een bepaalde serie of in een bepaalde kleur te bestellen. Gewoon, omdat je ze mooi vindt. Maar heb je ze ook nodig? Ik heb bijvoorbeeld niets aan een nietmachine, ontnieter of een perforator. Papierloos werken voorkomt dat ik deze items nodig heb. Maar een nieuwe monitorverhoger, al dan niet met lade, zou wel heel handig zijn. Ook een voetenbankje voor een betere zit en een losse rugsteun voor in mijn bureaustoel komen zeker van pas. En natuurlijk kan ik, ondanks het papierloos werken, heus een handig schrijfblok en een fijne pen niet weerstaan. Bepaal voor jezelf wat je echt nodig hebt om je kantoor in te richten. Het is zonde (van het geld en de ruimte) als je spullen aanschaft die je niet gaat gebruiken.

Kantoorartikelen voor op kantoor

Ik werk, in mijn eentje, vanuit huis. Dan is het gemakkelijk te bepalen wat ik nodig zal hebben. Maar heb je een kantoor met medewerkers? Dan kun je het best af en toe vragen of zij kantoorartikelen missen in hun werk. Omdat niet iedereen hetzelfde werk doet of op dezelfde manier werkt, kan dat per werknemer verschillend zijn. Toch is het verstandig om kantoorartikelen in grotere hoeveelheden in te slaan. Dit heeft twee redenen: je hebt altijd reserve op voorraad én de kosten dalen naarmate je meer artikelen bestelt.

Heb je voorkeur? Geef het aan

Je kunt je werknemers diverse opties voor kantoorartikelen voorleggen. Dit zorgt voor uniformiteit op de werkvloer. Hou een poll over de nieuw aan te schaffen opbergboxen of systeemkaarten. De meeste stemmen gelden. Zo hebben je medewerkers ook inspraak in met welke artikelen zij gaan werken. Dit lijkt niet belangrijk, maar kan de sfeer zeker ten goede komen.

Posts created 19

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven