Het is bijna 2020, tijd voor de nieuwe goede voornemens

Of ja, de goede voornemens. We zeggen altijd: New year, new me. Maar doen we daar ook wel echt wat voor? Veel mensen zeggen vaak dat ze vinden dat ze zich te saai kleden of juist dat ze niet goed weten hoe ze zich moeten kleden. En vaak is dat ook erg lastig. Want je moet natuurlijk wel een stijl hebben waar je je aan vast kan houden. Maar het belangrijkste is, dat je vooral jezelf moet zijn. Maar hoe kan je er dan voor zorgen dat je in 2020 juist jouw stijl vindt en hier aan vast kan houden?

Je kent jezelf, begin altijd daar

Kleding staat je altijd goed wanneer je er vooral jezelf in kan zijn. Daarom is het belangrijk dat je begint bij jezelf. Want in wat voor kleding voel jij je nu eigenlijk echt goed? Dat is het belangrijkste waar je aan moet denken. Want wanneer jij je al niet goed voelt in de kleding. Dan kan je eigenlijk het beste gewoon thuis blijven en heel de dag in je pyjama zitten. En dat wil je natuurlijk ook niet. Wanneer jij je het fijnste voelt in gewoon basic kleding, dan moet je dat ook vooral dragen. Dan staat dit meestal ook gewoon goed bij jou. Ben jij liever van wat kleur? Draag dan vooral dat. Wat maakt het jou uit dat je met een knal gele trui op het werk aan komt. Zolang jij je daar goed in voelt, moet je het vooral ook gewoon doen. Mits het natuurlijk netjes blijft. Daar moeten we dan wel altijd rekening mee houden helaas.

Kleding moet ook vooral comfortabel zijn

Veel mensen denken vaak dat kleding niet comfortabel zit wanneer het netjes moet zijn of als het een jurk of een rok is. Maar niets is minder waar. Het kan juist super comfortabel zijn om in deze kleren rond te lopen. Bijvoorbeeld de jurken en rokken van Reinders zijn erg comfortabel én stijlvol. Je merkt al gelijk wanneer je iets aantrekt of het wel of niet comfortabel zit. Maar probeer het wel altijd. Je merkt gelijk of het wel of niet fijn zit. En je zal je nog verbazen wat er allemaal wel of niet fijn zit.

Met schoenen kan het ook bijna nooit mis gaan

Of je nu rond gaat huppelen op hoge hakken of rond gaat lopen in stoere sneakers. Het is geheel aan jou. Waar jij je fijn in voelt. De een voelt zich op en top wanneer diegene loopt op hoge hakken en kan dit ook de gehele dag vol houden. De ander voelt zich onversalanbaar wanneer diegene de straten bewandeld met sneakers onder de outfit. Voor iedereen is dat wat anders. Maar draag vooral wat voor jou fijn voelt.

Posts created 19

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven