Een onverwachte baby op komst

0
8

Samen met mijn groep vriendinnen staat we elk weekend in de club. We houden heel erg van muziek en gezellig wat drinken. Ik luister zelf op mijn draadloze koptelefoons urenlang muziek. Ik kijk heel de week uit naar het weekend. Op vrijdag en zaterdag gaan we uit. We proberen elke weekend van stad te veranderen. We wonen in Den Haag, dus daar beginnen we bijna altijd. Delft, Rotterdam en Amsterdam zijn steden die ook vaak voorkomen. Dit weekend was Rotterdam aan de beurt. Het was nu vrijdag, rond een uur of drie. Dit zijn de uren die het langst duren. Ik werk full time bij een kapperszaak. We zijn vaak tot een uur of 6 bezig. Het is eigenlijk koopavond, dus de kapper is dan tot 9 uur open. Gelukkig weet de eigenaresse dat ik graag uitga en laat mij soms eerder gaan. Vandaag was dit ook het geval. Het was niet druk en er stonden weinig klanten die een reservering hadden gemaakt in het boekje. Ik ging naar huis om me klaar te maken.

In de club

Het was een hele gezellige avond. De muziek was heel erg goed en de drank viel ook goed. Ik voelde me niet snel dronken en mijn vriendinnen ook niet. Melissa, een van mijn vriendinnen, stond de hele avond met een jongen te dansen. Ze leken elkaar heel erg leuk te vinden. Dit was niet de eerste keer dat Melissa dit deed. Bijna elk weekend vond ze wel een andere jongen leuk. We vonden dit niet erg, want ze had het naar haar zin. Rond een uur of drie in de nacht ging ze samen met die jongen mee naar huis. Ze zou ons appen wanneer ze veilig thuis was. Dit deed ze, de volgende ochtend om 2 uur in de middag. De jongen had haar afgezet bij haar huis.

Een onverwachte baby

Een paar maanden later voelde Melissa zich niet zo lekker. In het ziekenhuis bleek ze zwanger te zijn! Ze had geen idee van wie het kind was. Ook wist ze niet hoe ze zwanger was geraakt, ze slikte namelijk de pil. Ze had wel een ‘hoofdverdachte’. De leuke jongen van de club in Den Haag. Ze belde hem op maar kreeg hem niet te pakken. Gelukkig belde hij later terug. Hij ging ermee akkoord om na de geboorte een test te doen. Melissa ging een vaderschapstest kopen voor dit moment. We zijn allemaal heel benieuwd of hij de vader is. En zo niet, wie dan wel?